İklim Modeli Analizi Eğitimi Başladı

TAÜ-SEM tarafından organize edilen ‘İklim Modeli Analizi Eğitimi’ bugün TAÜ Araştırma Laboratuvarları Uygulama ve Araştırma Merkezinde (ALUAM) başladı.

2. Datev Eğitimi Sertifika Töreni

TAÜ-SEM / ADDWORX iş birliği ile düzenlenen DATEV Eğitiminde başarı gösteren öğrenciler, gerçekleştirilen törenle sertifikalarını aldı.

TAÜ'den Liselilere Yaz Okulu

Doğa ile bütünleşmiş yemyeşil TAÜ Kampüsünde liseli öğrencilere 'ÜNİVERSİTELİ OLMA' deneyimi yaşatacak TAÜ 2024 Lise Yaz Okulu Programı başlıyor.

Online YDT-İngilizce Hazırlık Kursu İçin Ön Kayıtlar Başladı

TAÜ-SEM kapsamında verilecek 8 hafta süreli Online YKS 3. Oturum (YDT-İNGİLİZCE) Kursu için başvurular alınmaya başladı.

Sıfır Atık Yönetim Sistemi - Nitelikli Belge Kriterleri Eğitimi Başlıyor

TAÜ-SEM kapsamında gerçekleştirilecek Sıfır Atık Yönetim Sistemi - Nitelikli Belge Kriterleri Eğitimi için başvuru kabulü başlıyor.

TAÜ-SEM'de Yüz Yüze Almanca Konuşma Kursu

TAÜ-SEM kapsamında Yüz Yüze Almanca Konuşma Kursu başlıyor. Program Orta ve İleri Seviyede eğitim verecek.

TAÜ-SEM'de Yüz Yüze İngilizce Konuşma Kursu

TAÜ-SEM kapsamında Yüz Yüze İngilizce Konuşma Kursu başlıyor. Program Başlangıç, Orta ve İleri Seviyede eğitim verecek.

TAÜ-SEM’den Rekabet Hukuku Eğitimi

TAÜ-SEM'in kurumsal eğitim çalışmaları kapsamında 25.01.2024 tarihinde Başak Satış Pazarlama ve Yatırım A.Ş'nin saha elemanlarına Rekabet Hukuku Eğitimi verildi.

2024 Yılının İlk ‘Uygulamalı Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi’ Gerçekleştirildi

TAÜ-SEM ve Allianz Teknik iş birliği ile düzenlenen yılın ilk ‘Uygulama Ağırlıklı Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi’ 15-16 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Hızlandırılmış Almanca YDS/YÖKDİL Hazırlık Kursu

Online Almanca Hızlandırılmış YDS/YÖKDİL Hazırlık Kurs Programı için 5 Ocak 2024 tarihi itibari ile başvurular kabul edilmeye başlanıyor.

TAÜ-SEM Tarafından Organize Edilen E-Ticaret ve ETSY Semineri Gerçekleştirildi

TAÜ-SEM’in 3 Ocak 2024 tarihinde düzenlediği etkinlikte ETSY-Türkiye E-Ticaret Yöneticisi ve aynı zamanda TAÜ İktisat Bölümü 3. sınıf öğrencisi Doğukan Bayraktar ‘Markamı Globale Nasıl Taşırım? E-Ticaret ve ETSY’ başlıklı bir seminer verdi.

Allianz Teknik İş Birliği ile Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi

TAÜ-SEM ve Allianz Teknik iş birliği ile düzenlenen sertifikalı 'Uygulama Ağırlıklı Kurumsal Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi' için kayıtlar kabul edilmeye başlıyor.

Online İngilizce YDS Hazırlık Kursu

Ocak-2024 Dönemi Online İngilizce YDS (B1/B2 Seviye) Hazırlık Kurs Programı 14 Ocak 2024 tarihinde başlıyor.

Online İngilizce YÖKDİL Hazırlık Kursu

Ocak-2024 Dönemi Online İngilizce YÖKDİL (B1/B2 Seviye) Hazırlık Kurs Programı 14 Ocak 2024 tarihinde başlıyor.

Göksal İzci’den Girişimcilik Üzerine Seminer

TAÜ-SEM’in düzenlediği etkinlikte Barista OL kurucusu Göksal İzci 7 Aralık 2023 tarihinde ‘Girişimlerde İş Geliştirme ve Dijital Çözümler’ başlıklı bir seminer verdi.

Kahve Sektöründe Girişimcilik ve Yöneticilik Programı

TAÜ-SEM ve GİZCİ A.Ş. iş birliği ile 'Kahve Sektöründe Girişimcilik ve Yöneticilik Programı' için kayıtlar kabul ediliyor.

Lise Öğrencileri İçin Online İngilizce

Lise Öğrencileri (9.-12. Sınıf) İçin Özel Tasarlanan İngilizce Kursu İçin Ön Kayıtlar Başlıyor.

Ortaokul Öğrencileri İçin Online İngilizce

Ortaokul Öğrencileri (5.-8. Sınıf) İçin Özel Tasarlanan İngilizce Kursları İçin Ön Kayıtlar Başlıyor.

İlkokul Öğrencileri İçin Online İngilizce

İlkokul Öğrencileri (1.-4. Sınıf) İçin Özel Tasarlanan İngilizce Kursları İçin Ön Kayıtlar Başlıyor.

Güz Dönemi Online Genel İngilizce Kursları

Güz Dönemi Online Genel İngilizce Kursları İçin Tüm Seviyelerde Başvurular Alınmaya Başlıyor.